luni, 25 martie 2019

Vernisajul expozitiei de fotografie "For You"

Vineri, 22 martie, a avut loc vernisajul expozitiei de fotografie "For You". Au fost expuse 18 de fotografii alb-negru ce surprind aspecte din viata persoanelor cu dizabilitati intelectuale, persoane aflate in grija Fundatiei "Pentru Voi" din Timisoara.

Cu aceasta ocazie a fost lansata si cartea For You.  Aceasta carte se vrea a fi un manifest pentru conștientizarea nevoilor pe care le au persoanele cu dizabilități intelectuale și a modului prin care ele pot fi integrate în societate. Fotografiile au fost făcute în cadrul Fundației „Pentru Voi” sau cu ocazia unor evenimente organizate de aceasta, în perioada martie 2017- mai 2018 și vă arată cum decurge, în linii mari, viața persoanelor cu dizabilități intelectuale.

Le multumesc pe aceasta cale gazdelor (Libraria Carturesti Mercy - Timisoara si Ralucai Joavina), Fundatiei  "Pentru Voi", celor prezenti si nu in ultimul rand celor care au cumparat cartea.

Preț carte*:
• pachet 1(carte) – 65 lei (din această sumă, 30 lei vor fi donați Fundației “Pentru Voi”);
• pachet 2 (carte + print 21 x 14 cm) – 90 lei (din această sumă, 50 lei vor fi donați Fundației “Pentru Voi”).
*prețul nu include cheltuielile de transport

Pentru a comanda:
1. Inițiați un transfer bancar cu suma aferentă numărului de cărți/pachete. Datele transfer bancar: Merce Oliver Florin, IBAN: RO04 RNCB 0318 0776 0450 0001, BCR.
2. Trimiteți un email către olivermerce@gmail.com care să conțină următoarele informații: nume și prenume, telefon, adresa de livrare completă, precum și date despre transferul realizat.

Expozitia va rămâne pe simeze până pe 19 aprilie 2019.

Fotografiile de la vernisaj sunt realizate de Stefan Dimoiu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu