marți, 11 martie 2014

Expozitie de fotografie PhotoTeam




Va invitam sa descoperiti fotografic momente ale orasului, prin spiritul strazii captat în cadrul expoziției de fotografie „SECVENTE URBANE” a grupului PhotoTeam, in care vă propunem o serie de imagini cu savoare urbana, surprinse de membrii grupului: Eli Driu, Cornel Hlupina, Oliver Merce, Mirela Momanu și Dan Moruzan.

Sunteti asteptati așadar la expoziția de fotografie „SECVENTE URBANE”,  prezenta pe simeze in perioada 15 martie – 11 aprilie 2014 la Centrul de informare turistica – Timisoara- Str. Alba Iulia nr. 2.

In tumultul zilnic al vietii, putem descoperi langa noi secvente memorabile, pe care le indragim pe moment si pe care am dori sa le pastram intr-un mod aparte, parca pentru a opri, doar si pentru o secunda, timpul care trece fara oprire. Un gest, o privire, o atitudine, o asociere sau pur și simplu viața de zi cu zi, ne fascineaza si dorim sa o captam pentru eternitate.

PhotoTeam - suntem un grup de prieteni uniți de aceeași pasiune, fotografia. Grupul a fost fondat în decembrie 2011, deruland in timp proiecte și teme fotografice diverse, ce au permis dezvoltarea fiecărui membru în parte ca fotograf, cât și promovarea în echipă a rezultatelor obținute.
Vă așteptăm cu drag să pășiți vizual în viața străzii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu